Brouk-Klouk

Wanneer?

Dit jaar werd de eerste dorpsquiz “BROUK KLOUK 2018”, gehouden op zaterdag 12 mei.

Hier kun je het quizboek van brouk-klouk-vragen-2018 downloaden en hier staan de antwoorden

Aanmelden

Het is niet verplicht je van te voren aan te melden, dit kan ook altijd nog op zaterdag 12 mei.

 

Wat is Brouk-klouk

Brouk-Klouk is een dorpsquiz georganiseerd door het “5 mei comité Noordbroek”. In samenwerking met het Theo van Rosmalen (quiz-kenner) en het MFC.

Ons doel is het verbinden van dorpsgenoten. Wij brengen Noordbroek in rep en roer.                 Ga samen de strijd aan, wie wint de felbegeerde titel: “Beste Team van Brouk Klouk 2018”?

Je kunt je als team opgeven voor Brouk-Klouk (bijv. straat, vereniging, familie, vrienden, etc). Dit hoeft niet vooraf, maar moet op 12 mei om 11.00u, bij het uitdelen van de quizboeken.                 De quiz is voor jong en oud, van 4 jaar tot 100 jaar :-). Een team bestaat uit 2 of meer deelnemers, er moeten minimaal 2 volwassenen in een team zitten.

De dorpsquiz omvat een aantal vragen en originele opdrachten in de vorm van een quizboek.  Dit quizboek kan door 1 deelnemer uit het team worden opgehaald. We vragen een kleine bijdrage van €10,- per team, om het organiseren van Brouk Klouk te kunnen financieren.

Het quizboek neem je mee naar een zelfgekozen locatie (thuis, in een kantine of andere geschikte plek) . Ieder kan zelf kiezen welke vragen hij/zij wil beantwoorden/oplossen. Er zitten ook weet- en doe- opdrachten tussen die ergens in het dorp uitgevoerd moeten worden.

In het quizboek staan de spelregels vermeld.  Let goed op het tijdstip waarop het quizboek met de antwoorden moet worden teruggebracht bij het MFC. Wees niet te laat met inleveren, dan verlies je namelijk de kans op een van de prijzen.

Het “Brouk Klouk comité” beoordeeld de antwoorden en s’avonds vanaf 18.30u  wordt bekend welk team zich het “Beste team van Brouk Klouk 2018” mag noemen.

Voor muziek wordt gezorgd door onze  D.J.

Jij doet toch ook mee!

 

Advertenties